Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ALEKSANDRA RADOVIĆ Mačvanka srpska Monika Beluči, lepa, elegantna i humana!

Razonoda
Img 20231208 003625 Copy 800x504

Vesna Papović

Foto/Screenshot/IG/Aleksandra Radović

Dobro žensko odelo već neko vreme suvereno vlada modnim svetom i kako stvari stoje to se neće promeniti u skorije vreme.

Ukoliko odaberete dobar kroj, zagarantovano ćete biti proglašeni za najbolje obučenu damu u prostoriji, što smo mnogo puta videli na primerima poznatih ličnosti.

Ovaj put je odelo Aleksandre Radović privuklo najviše pažnje i navelo nas da na neko vreme suknje i haljine ostavimo po strani.

Foto/Screenshot/IG/Aleksandra Radović
Foto/Screenshot/IG/Aleksandra Radović

Pevačica je odabrala odelo u boji slonovače, sa pantalonama na crtu, dok je gornji deo činio sako sa dvostrukim kopčanjem.

Posebno su dominirali reveri crne boje, kao i veliki dugmići iste boje. Savršen kroj i strukiran sako Aleksandri su besprekorno stajali, a ona je stajling upotpunila crnim salonkama.

Važno je reći da je događaj koji je bio razlog za ovako lep stajling, još lepši. Aleksandra je prisustvovala humanitarnoj večeri, prilikom čega su prikupljena sredstva za obnovu škole “Vuk Karadžić” u Lepini kod Lipljana, koju pohađaju 92 srpska đaka sa Kosova i Metohije.

Aleksandra izgleda fenomenalno u svim odevnim kombinacijama. Dostojanstveno i sa stilom ona iznese svaki komad odeće. Njena humanost i  tradicionalne vrednosti koje neguje, kao i to što sa godinama postaje kao vino, čine da opravdano zaslužuje epitet srpske Monike Beluči.

Pročitajte još:

IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO: Otkrivamo šta povezuje Aleksandru i Bojanu

MAČVANKA OBJAVILA SLIKU RODITELJA: Na koga liči Aleksandra Radović, na mamu ili tatu? (FOTO)

MAČVANKA UŽIVA U LEPOM VREMENU: Evo gde je otputovala Aleksandra Radović (FOTO)

Pročitajte još: