Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BAJIĆ: Dok Vučić gradi, Zelenović bi da ruši izgrađeno!

Mačva
405961238 734439978718951 7970303788805339378 N

Jelena Đondović

Bivši šabački režim, nije poznat samo po tome što su zaboravili da su tokom 20 godina koliko su bili na vlasti u Šapcu naš grad upropastili. Zaboravili su i da su ih građani zbog toga i brojnih drugih malverzacija oterali. Verovatno su se zato preobukli u ekologe i borce protiv nasilja, smatrajući da ih niko neće prepoznati. I onda smo od njih gledali nezaboravne scene nasilja, poručio je dr Živan Bajić, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac i dodao:

-Za razliku od njih koji svoju politiku zasnivaju na mržnji, pozivima na linč, najstrašnijim pretnjama političkim neistomišljenicima i članovima njihovih porodica, pri čemu ne štede ni decu, rušenju, lomljenju i uništavanju, politika Srpske napredne stranke zasniva se na izgradnji. Očigledno da im to najviše i smeta. Na protestu koji danima unazad najavljuju kao svojevrsni spektakl, tema će biti opravdanje za kršenje zakona od pre dve godine. Pošto u svojoj političkoj borbi ne prezaju od nasilničkog ponašanja, to im je legitimno jer Srbiju na čijem čelu je Aleksandar Vučić, ne smatraju svojom domovinom, što njihovi postupci, a i niz izjava dokazuju – naveo je Bajić.

– Pre dve godine ova nenasilna grupa nanela je teške telesne povrede mladiću koji je pokušao da spreči divljanje Zelenovićevih huligana. Osobu koja je brutalno premlatila ovog mladića, podigli su na nivo heroja. To je ta politika. Da nasilnike transformišu u junake. I sada Nebojša Zelenović u pozivu svojim malobrojnim sledbenicima najavljuje da će u Šabac danas doći i ON. A ON je inače u Šabac došao da obiđe radove na još jednom putu koji će Šapčanima olakšati život i koji će Srbiju još bolje povezati sa komšijama. Da podsetimo Nebojšu Zelenovića jednu važnu stvar: dok ON gradi puteve, otvara fabrike, bolnice, vrtiće, škole, dotle se Zelenović i ostali iz bivšeg režima svesrdno trude da poruše sve što nisu oni izgradili. A kako su i mogli graditi kada im je jedina briga bila da napune svoje džepove. Zato ćemo se protiv Nebojše Zelenovića, Dragana Đilasa i svih drugih pripadnika bivše vlasti boriti onako kako najbolje umemo, a to je izgradnja naše zemlje. Zato Srbija i Šabac ne smeju da stanu – zaključio je on.

 

Pročitajte još: