Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BAJIĆ: Izgradili smo preko 120 kilometara puteva na teritoriji čitavog grada!

Mačva
1000079850

Jelena Đondović

Stopa nezaposlenosti u Srbiji 2012. godine bila je preko 25 posto, što praktično znači da je svaki četvrti radno sposoban čovek bio bez posla u tom trenutku. Sada je stopa nezaposlenosti oko devet procenata i pokazuje da je u proteklih 11 godina Srpska napredna stranka, sprovodeći politiku koju je kreirao predsednik Aleksandar Vučić radila dobar posao, rekao je dr Živan Bajić, kandidat za narodnog poslanika na listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” i odbornika na listi “Aleksandar Vučić – Šabac ne sme da stane”.

– Država je pokazala da ume da vodi odgovornu politiku, stvorila je dobru poslovnu klimu, privukla ogroman broj direktnih stranih investicija. Smatram da su infrastrukturna ulaganja ono što je važno za Srbiju. To je Srpska napredna stranka pokazala da radi odgovorno, domaćinski, planski, i da brine o ravnomernom razvoju čitave zemlje. To se vidi i na primeru načeg grada, jer auto-put od Rume do Šapca od ogromnog je značaja i za razvoj privrede i za razvoj ekonomije – naglasio je dr Živan Bajić.

-U protekle tri godine jedna od najvažnijih stvari koje je Srpska napredna stranka uradila u Šapcu je izgradnja preko 120 kilometara putne infrastrukture na teritoriji čitavog grada, najvećim delom na prigradskom i seoskom području. Cena vrtića smanjena za 30 posto, od naredne godine biće smanjena za još deset procenata. Idemo ka tome da se ispuni ranije predizborno obećanje da vrtić u Šapcu bude besplatan, istakao je dr Bajić. Pored ovoga omogućen je besplatan prevoz za najstarije sugrađane, izgrađen kompleks otvorenih bazena bez dinara kreditnog zaduženja, a grad je postao i vlasnik sportske hale. 

– Na izborima 17. decembra, građani će imati priliku da biraju između Srpske napredne stranke i politike koja je pokazala da se u proteklih 11 godina odgovorno ponaša prema Srbiji. Između politike koja donosi rezultate, koja gradi zemlju, gradi puteve, škole, bolnice, koja otvara nova radna mesta i onoga što druga strana nudi, a to su samo napadi na predsednika Aleksandra Vučića bez ikakve politike i ikakve ideje – zaključio je dr Živan Bajić.

Pročitajte još: