Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BIJELJINA: OVOG LETA DRUGI “SOCCER KAMP 2024.”

Mačva, Sport, Srbija
Soccer Kamp 2 2024.

Ana Acan

Škola fudbala “Soccer kids Bijeljina” organizuje drugi dečji „Soccer Kamp 2024.“ koji se održava od 1. do 7. jula na olimpijskoj lepotici Jahorini. Kamp obuhvata sedmodnevne pripreme za devojčice i dečake uzrasta od šest do 15 godina.

Sa polaznicima kampa radiće četiri profesionalna trenera, Biljana Petrović i Rajko Đorđić, koji poseduju UEFA B licencu, kao i Predrag Đurić, profesor fizičkog vaspitanja i Goran Jandrić, bivši profesionalni fudbaler. Pored trenera na kampu sa polaznicima biće i doktor Bojan Kenjić, zadužen za zdravlje dece i održavanje edukativnih predavanja.

Soccer Kamp 2024.

“Sa velikim zadovoljstvom želim da najavim drugi “Soccer kamp 2024.” koji naša škola organizuje i ovog leta na Jahorini. Prošlogodišnji kamp je pokazao da smo kao škola stasali i izrasli u jednu veliku organizaciju, koja ima znanje i kapacitete da organizuje jedan ovakav događaj”, kaže koordinatorka kampa, Biljana Petrović.

Prednost organizacije ovakvih kampova ogleda se u razvoju timskog duha. Kamp za decu ima višestruku korist, od telesnog razvoja i takmičarskog naboja, pa sve do pronalaženja talenata. Timski duh zauzima posebno mesto, jer uči decu zajedništvu, otvara im vrata svijeta u kojem sport i drugarstvo idu ruku pod ruku i na taj način donosi drugarstva koja traju čitav život.

Raspored Kampa
Raspored Kampa

“Ovogodišnji fudbalski kamp je zamišljen tako da okupi veći broj klubova, akademija i škola fudbala. Pored prisustva naših trenera, uključićemo i veći broj drugih trenera, skaute i sportske radnike. Naša vrata su otvorena za svu decu koja žele pravilan, kvalitetan i stručan rad, ali pored toga i dobru zabavu koja će dati pozitivnu energiju na terenu. Treninzi će se održavati dva puta dnevno, a zakazane su i tri prijateljske utakmice. Organizovani izleti, obilazak znamenitosti grada Sarajeva, Vrela Bosne, planine Trebević, vožnja žičarom, druženje, poseta adrenalin parku je sve ono što očekuje učesnike kampa”, kaže Petrovićeva.

Tokom boravka na kampu deca će imati korigovanu ishranu, kako bi mladi fudbaleri naučili zdravo da se hrane, odnosno da unose kvalitetno “gorivo” u svoj organizam. Korištenje mobilnih telefona biće dozvoljeno samo za javljanje roditeljima u propisano vrijeme, ističu organozatori.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od koordinatora kampa, Biljane Petrović na broj telefona +387/65-680-740.

Pročitajte još: