Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BIKOVIĆ OBARA REKORDE U RUSIJI: Više od 2,3 miliona gledalaca za dva dana prikazivanja

Razonoda
Miloš Biković

Jelena Đondović

Dugoočekivani nastavak najgledanije komedije svih vremena “Sluga 2” nastavlja da ispusuje stranice kinematografske istorije – za samo dva dana bioskopskog života u Rusiji, ovaj film je pogledalo 2.3 miliona gledalaca, što predstavlja najuspešniji početak prikazivanja jednog filma do sada.

Nakon beogradske premijere, film Sluga 2 dostupan je i našoj publici od 4. januara u svim bioskopima u Srbiji i regionu.

Prava novogodišnja filmska poslastica reditelja Klima Šipenka, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje.

Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.

Glumačku podelu čine Miloš Biković, Aglaja Tarasova, Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi. Film “Sluga 2” je zajednički projekat studija Yellow, Black and White, onlajn bioskopa START, MEM Cinema Production, uz učešće televizijskog kanala Rossia 1 i filmske kompanije Central Partnership i uz podršku Ruskog filmskog fonda.

Pročitajte još i ovo:

HASAN DUDIĆ ZA ŠABAC 24/7: Kažu – propao sam, a ja neuništiv!

AMIDŽIĆEVA DEVOJKA RAZNEŽILA OBJAVOM: Najlepša godina u životu!

ŠABAČKI HIPODROM: Održan jedan od prvih sportskih događaja u 2024. godini, slede Božićne trke u Bogatiću!

Pročitajte još: