Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BOGATIĆ: FORMIRANA VLAST, NA ČELU OPŠTINE PONOVO MILAN DAMNJANOVIĆ

Mačva
1706883562516

Ana Acan

U Bogatiću je danas održana konstitutivna sednica Skupštine opštine, na kojoj su verifikovani odbornički mandati, a potom i izabrano novo opštinsko rukovodstvo. Za predsednika opštine Bogatić ponovo je izabran Milan Damnjanović (SNS), za zamenika Teodor Teodorović (SNS). Funkciju predsednika Skupštine opštine Bogatić obavljaće Dragoslav Josipović (SNS), dok je za skupštinskog sekretara izabrana Marija Đurđević (SNS).

 

1706883562527

 

Na današnjoj sednici izabrano je i sedam članova opštinskog veća.

Skupština opštine Bogatić broji 31 odbornika. Vladajuću većinu, pored Srpske napredne stranke koja samostalno ima 16 odbornika čini i SPS sa tri odbornika, Evropska zelena partija ima jedan odbornički mandat, SRS će predstavljati dva odbornika i grupa građana „Za spas Bogatića“ sa jednim odbornikom, dok opoziciju čini osam odbornika grupe građana „Pobeda za Mačvu“.

1706883562521

U obraćanju odbornicima predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović, se još jednom zahvalio građanima Bogatića, koji su na održanim izborima ukazali poverenje Srpskoj naprednoj stranci, koja će se, kao i do sada, zalagati za razvoj Bogatića.

„Zahvaljujući izbornoj volji građana, nastavljamo putem politike koju uspešno sprovode Srpska napredna stranka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Čeka nas dosta posla, za sve velike projekte koji prevazilaze mogućnosti lokalnog budžeta imamo nesebičnu podršku Vlade Republike Srbije i sigurno ćemo u narednom periodu ostvariti sve planove koji će bitno uticati na lepšu i bolju sliku našeg Bogatića, kakav svi želimo“, poručio je Damnjanović.

1706883715097

Pročitajte još: