Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BOR: POTRAGA ZA NESTALOM DEVOJČICOM JOŠ UVEK TRAJE – provera automobila i osoba koje su imale problema sa zakonom

Srbija
Potraga Za Nestalom DevojÈicom

Ana Acan

Potraga za nestalom dvogodišnjom Dankom Ilić, iz Banjskog Polja kod Bora danas je nastavljena, na terenu su policija, vatrogasci i pripadnici Gorske službe spasavanja, a u potragu su se uključili i građani.

Danka IliÆ
Nestala devojčica Danka Ilić

Na prilazu Banjskom Polju postavljeni su kontrolni punktovi na kojima policija pregleda vozila, javlja reporter Tanjuga.

Svi napušteni objekti u tom mestu su pregledani, a takođe se ispituju sve “bezbednosno interesantne osobe”, koji su ranije imali probleme sa zakonom.

Bratislav GaŠiÆ

U Bor je sinoć stigao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je jutros dao instrukcije da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Dvadesetak meštana dobilo je dozvolu da sa policijom učestvuje u akciji potrage.

Juče je je oko 500 meštana, zajedno sa policijom, žandermerijom, MUP-om i Gorskom službom spasavanja učestvovalo u potrazi za nestalom devojčicom.

Potraga Za Nestalom DevojÈicom

Korišćeni su dronovi i termovizijske kamere, koje zbog šuma i potoka u okolini Banjskog Polja nisu donele rezultate.

Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13:45, dok je majka davala vodu drugom detetu. Policija je odmah pozvana i bila na licu mesta u roku od 15 minuta, kao i vatrogasne službe, nakon čega je počela potraga.

Potraga Za Nestalom DevojÈicom

Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem “Pronađi me” je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

Tanjug

Pročitajte još: