Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BRNABIĆ: SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS U NAREDNIH 48 SATI

Srbija
Ana BrnabiÆ

Ana Acan

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić je  izjavila da pretpostavlja da bi sedica Predsedništva SNS na kojoj će biti reči o predlogu za sastav članova vlade mogla da bude održana u narednih 48 sati.

“Predpostavljam u narednih 48 sati. Svakako rok je 6. maj da se izabere vlada u Narodnoj skupštini, tako da ćemo raditi sledeće nedelje, što je normalno i prirodno”, kazala je Brnabić na pitanje novinara kada bi mogla da bude sednica Predsedništva SNS na kojoj bi Miloš Vučević izneo predlog za sastav vlade.

Brnabić je naglasila da svakako zna da niko iz Srpske napredne stranke nije planirao nikakav odmor za 1. maj ili za Uskrs, zato što su tu, kako je naglasila, “na kraju krajeva” velike i teške borbe za nacionalne interese.

“To je težak maj i očekujem da svi radimo”, rekla je potpredsednica Glavnog odbora SNS. Dodala je da se nadam da je takvog stava i opozicija.

Ali kako god bilo, većina u skupštini postoji, i to sasvim jasna, kazala je Bnrabić nakon što je dala podršku listi ”Aleksandar Vučić – Savski venac sutra”.

U OO SNS Savski venac podršku listi dali su i stranački funkcioneri Irena Vujović, Dubravka Đedović Handanović, Petar Petković, Janko Tipsarević, Nada Macura i drugi.

Izvor/Foto: Tanjug

Pročitajte još: