Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ČAČAK – Vučić: Briga za ljude je najvažnija, ona je prioritet, narod želi da ih čujemo

Srbija
Ivica DaÈiÆ, Ana BrnabiÆ, Aleksandar VuÈiÆ

Ana Acan

U Čačku je danas održan predizborni skup koalicije stranaka okupljenih oko SNS na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Čačak sutra”. Građanima su se u sali košarkaškog kluba “Borac” obratili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i gradonačelnik Čačka i prvi na listi “Aleksandar Vučić – Čačak sutra”, Milun Todorović.

Milun TodoroviÆ, Aleksandar VuÈiÆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je mnogo toga urađeno za Čačak i Moravički okrug u poslednjih 10 godina, ali da se mora nastaviti istim tempom i da je briga za ljude najvažnija. Vučić je rekao da je na lokalu ovde mnogo urađeno, u Čačku i o Moravičkom okrugu od Milonovca, Lučana i Ušća.

“Uradili smo mnogo stvari, naravno ljudi žive svoje živote i nikada nisu sasvim zadovoljni, ali ako pogledate rezultate, ako pogledate semafor i šta je urađeno u odnosu na ono što smo imali pre deset godina, da budemo sasvim fer, svidelo se to nekome da čuje ili ne, nikada u istoriji, posebno dakle od Drugog svetskog rata pa na ovamo, nije toliko toga napravljeno i nije se tom brzinom napredovalo”, rekao je Vučić i dodao da ipak to nije dovoljno i da mora bolje.

Predizborni Skup Sns

Istakao je da se u Čačku mnogo toga promenilo za kratak period i da mu niko nije verovao kada je govorio da će biti izgrađen auto-put Beograd – Čačak.

“Auto-put koji je krenuo iz njive u njivu, od Uba do Lajkovca, uspeli smo da uradimo u potpunosti, da ga sad produžimo do Požege, uskoro će biti gotovo do Požege, neće biti gužve na Pakovraću, sad će biti gužve kod Požege, ali ćemo i dalje da nastavljamo prema Beloj zemlji, dakle, iza Užica, i dalje prema Kotromanu i Višegradu. Imaćemo autoput i sa druge strane, zbog Mrčajevaca, Mršinaca, svih drugih mesta, put prema Kraljevu. Izgradićemo i obilaznicu oko Kragujevca”, rekao je Vučić.

Istakao je da predstavnici ove liste moraju više da razgovaraju sa ljudima.

Aleksandar AntiÆ, Ivica DaÈiÆ, Ana BrnabiÆ, Aleksandar VuÈiÆ, Vldaimir OrliÆ

“Moramo da pokažemo još više brige, da razgovaramo sa ljudima, da se borimo za ljude, da čujemo, da slušamo ljude mnogo više. I to je moja najveća zamerka svim našim ljudima po celoj Srbiji. Da, uradili smo mnogo, ali narod hoće da ga čuješ, jer je nekada njegova muka mnogo veća od svih velikih planova koje smo napravili. I ako ne možeš da mu rešiš problem, primi ga u kancelariju, saslušaj ga, pokaži poštovanje  pokaži da ti je stalo da pokušaš da rešiš njegov problem”, rekao je predsednik Srbije.

Mitingu su prisustvovali funkcioneri i članovi koalicionih stranaka, ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, ministar kulture Nikola Selaković, Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, direktor JP Koridori Srbije Aleksandar Antić i mnogi drugi. Ispred i u sportskoj sali “Borac” okupio se i veliki broj građana koji su došli da pruže podršku ovoj listi, sa transparetnima podrške srpskom predsedniku.

Izvor: Tanjug

Pročitajte još: