Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

DAROVI ZA PRVE BOŽIĆNE BEBE: Dečak i devojčica dobili vredne poklone

Mačva
Darovi za bebe

Damira Ramadani

Rotari klub iz Šapca darivao prve „božićne bebe“

Vukan i Teodora prve su bebe rođene na Božić u šabačkom porodilištu, a od Rotari kluba već 13 godina, „božićne bebe“ i to devojčica i dečak, dobijaju vredne novčane poklone.

Kako su istakli u ovoj organizaciji, tradicija darivanja prvorođene dece na Božić je u čast rađanja novih života i podrška porodici kao stubu društva. Ujedno, šabački Rotari klub želi i da pruži podstrek roditeljima da rade na povećanju nataliteta.

Darovi za bebe
Sajt / Opšta bolnica Šabac

– Svetska Rotari organizacija, čiji smo deo, ima pet načela služenja, a jedno od njih je služenje novim generacijama. Ovom prilikom čestitamo mladim roditeljima, verujući da će sva novorođena deca uz podršku porodice, lokalne zajednice, pa i članova našeg kluba izrasti u vredne i radne ljude. Nadamo se da će Teodora i Vukan postati dobri ljudi, vredni i poštovani u svojim profesijama i da će nastaviti da podržavaju ljude u njihovim dobrim namerama – navedeno je u ovoj organizaciji.

Darovi za bebe
Sajt / Opšta bolnica Šabac

Vukan je rođen pola sata posle ponoći i bio je težak 3 kilograma i 750 grama, a Teodora se na najradosniji hrišćanski praznik rodila u 23 sata i bila je teška 3 kilograma i 360 grama.

Milan Tomašević, predsednik Rotari kluba Šabac i Hadži Ljiljana Jovanović, sekretarka i past predsednica, posetili su Službu za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice „Dr Laza K. Lazarević“ i uručili po stotinu evra Vukanovoj majci Marini Nikolić iz Brdarice, i Mariji Panić iz Majura, majci devojčice Teodore.

Pročitajte još i ovo:

INFRASTRUKTURA ŠABAC: Angažovana vozila za čišćenje snega, so se posipa po putevima!

JOŠ SE NE ZNA KOLIKO JE POVREĐENIH Kod isključenja Ruma-Šabac sudar više automobila i kamiona

SNEG PRAVI HAOS: Dve saobraćajke kod isključenja Šabac-Ruma!

Pročitajte još: