Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

DEJAN JOVANOVIĆ PORUČIO: Zelenović žrtvovao Šabac zarad lične promocije

Mačva
Dejan Jovanović

Damira Ramadani

Dejan Jovanović, član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, poručio je danas da je Nebojša Zelenović žrtvovao Šabac zarad lične promocije.

Jovanovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

“Kad apetiti porastu do te mere da umislite da možete da budete premijer jedne države i na to vas „navuku“ stranački istomišljenici, onda ste spremni da sve uništite i razorite u ovom gradu, ne bi li se dočepali nečega što vam ne pripada i za šta niste kadri. Promovisali ste sebe kao premijera još 2020. godine izazivajući opšti smeh, izrugivanje i sprdnju kod svih sem kod sebe samog. Šabac je postao zatočenik jedne takve sumanute ideje i to su građani debelo osetili na svojoj koži.

Umesto da ste ispunili bar jedno vaše predizborno obećanje, kao što je bila izgradnja parking garaže u centru grada, ipod trga, sa 236 parking mesta i time rešili gorući problem, vi ste isti samo izbetonirali i na svim Šolakovim medijima se hvalili kako ste uradili trg jeftiniji od Trga Republike u Beogradu. Po staroj narodnoj, čega se pametan stidi onaj drugi se time ponosi. Niste silazili sa N1, Nove S, medija u regionu radi lične promocije, ne mareći za Šabac i njegove životne potrebe. Šabac nije tražio jeftin, već lep i funkcionalan trg sa garažom na tri nivoa. Lepo ste ga zavili u crno. Kao i uvek, u laži su kratke noge. Brzo su vas provalili u Beogradu i shvatili da se radi o velikom folirantu kojeg, sem svojih ličnih interesa, drugo ništa ne zanima. Zato ste i nagrađeni sa 72. mestom na listi najvećih nasilnika. Parlament nikada više videti nećete, a o mestu gradonačelnika možete samo da sanjate jer Šabac ne zaboravlja. Uzalud pokušaji da se Šabac zaustavi.

Jer Šabac ne sme da stane!!!”

Pročitajte još i ovo:

OPOZICIONARI BRUTALNO PREOTELI IDEJU: Zelenović i Đilas ukrali logo!

MALOVIĆ: Izborni rezultat Zelenovića biće poražavajući!

FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ Zelenovićev krah u Šapcu!

Pročitajte još: