Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM Mačvin Nigerijac došao svesti – pitao za rezultat!

Sport
Fk Macva Img20230819233738806

Dragutin Bužić

Životna drama nigerijskog fudbalera iz redova Mačve dobila je srećan kraj!

Elajdža Pis (18), letošnje pojačanje člana Prve lige Srbije, dugo je bio bez svesti posle pada tokom meča Kupa Srbije sa ekipom Mladosti (0:1) i prema izjavama svedoka mnogi su pomislili da je njihov igrač mrtav! Igrači oba tima su bili skamenjeni, bila je to jeziva scena.

Kako “Šabac 24/7” saznaje – Pis se zahvaljujući intervenciji lekara iz Šapca i Valjeva probudio i trenutno se oseća dobro, komunikativan je, pa čak se i šali sa osobljem.

Dragan Antonić, komesar za bezbednost FK Mačva, od početka do kraja večeri bio je uz Nigerijca i za naš portal je s ogromnim olakšanjem izjavio:

– Kako je sve izgledalo, a bilo je strašno, dobro se završilo. Elajdža je herojski izdržao ovu situaciju o kojoj će lekari moći više da kažu. Ono čemu sam ja prisustvovao dok su ga ubacivali u vozilo Hitne pomoći, meni kao laiku je izgledalo kao da mu je srce stalo, kao da će dečko umreti. Svima je laknulo kad je u bolnici došao svesti. Momak je izrazito jak, snažan. Probudio se i odmah je pitao – koji je rezultat. Kada sam mu rekao da smo izgubili 1:0  iznervirao se i bacio kopačku. Nije svestan šta mu se desilo. Mislio je da ga je neko udario! Bogu hvala da se ovako završilo – rekao je za “Šabac 24/7” Dragan Antonić.

Fudbalski klub Mačva se ovom prilikom zahvaljuje na blagovremenoj intervenciji svim lekarima – od hitne pomoći do osoblja u šabačkoj i valjevskoj bolnici.

Pročitajte još: