Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

DŽAJIĆ SA NOVOG STADIONA: Loznica zaslužuje prvoligaša! (VIDEO)

Mačva
Stadion Loznice Lagator

Dragutin Bužić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas novoizgrađeni stadion u Loznici, koji je urađen po najvišim UEFA standardima.
Vučić je obišao novi stadion sa fudbalskom legendom Draganom Džajićem, a Zvezdina zvezda je s puno optimizma govorila o budućnosti fudbalske Loznice.
– Voleo bih da Loznica u bliskoj budućnosti zaigra na ovom stadionu sa Crvenom zvezdom i Partizanom, jer to jer ovaj grad ima i fudbalsku tradiciju. Loznica je bila član Prve lige, sećam se da je i Crvena zvezda ovde igrala utakmicu. Ovo je grad sporta, posebno fudbala i boksa. Oni treba da se potrude na fudbalskom terenu, Loznica nije mali grad, treba sve da učine da jednog dana ovde gostuju prvoligaši, što bi bila velika stvar. Vladalo bi ogromno interesovanje, a najvažnije je što će ova deca koja treniraju sada imati jedan ogroman motiv. Oni najtalentovaniji, oni koji vole fudbal, imaće sve uslove da se razvijaju i da jednoga dana donose i pronose slavu srpskog fudbala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŠABAC 24/7 (@sabac24sedam)

Izgradnja i opremanje lozničkog stadiona, koji ima dva nivoa tribina, koštala je oko 30 miliona evra, a stadion može da primi nešto više od 8.000 posetilaca.

Pročitajte još: