Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

FENOMENALNA MAČVANKA Jovana izgleda kao model, a sve radi na selu, čak i traktor vozi!

Razonoda
Pixlr 20231118110704485

Vesna Papović

Foto/screenshot/ TikTok/ @jovanagavrilovic04

“Sve što se u nju baci, donosi bogata ploda. Lepa su njena polja kad ozelene, a još lepša kad se pozlate zlaćanim vlaćem… Ona vam je kao tuđinka; ne da se svakom poznati… Ko hoće da zna njene draži i njene lepote, taj mora živeti u njoj. A ko proživi u njoj, taj je lako ne ostavlja, ili, ako je baš mora ostaviti, nikad je ne zaboravlja.”- Rekao je Janko Veselinović o Mačvi. Međutim, najveće bogatstvo Mačve jesu njeni ljudi, naročito žene, a Jovana Gavrilović je po svemu jedna izuzetna žena, pravi izdanak Mačve, lepa i sposobna, ne libi se nikakvog posla, sve stiže i postiže…

Jovana Gavrilović je prava senzacija na društvenoj mreži TikTok gde donosi svoj autentični prikaz seoskog života u savremenom svetu. Iako možda na prvi pogled deluje kao model, Jovana se zapravo bavi raznovrsnim poslovima na velikom seoskom domaćinstvu.

Kliknite i pogledajte kako Jovana testeriše drva

Ova mlada žena nije zadržala svoj fokus samo na uobičajenim ženskim poslovima, već se hrabro nosi sa poslovima koji su tipično povezani s muškarcima.

Img 20231118 110140 Copy 600x647
Foto/Screenshot TikTok @jovanagavrilovic04

Seča i testerisanje drva, vezivanje malina, vožnja kamiona i traktora su samo deo široke lepeze poslova koje obavlja na imanju.

Foto/ Screenshot
Foto/ Screenshot TikTok @jovanagavrilovic04

Ova izvanredna devojka pruža pogled na seoski život na jedan inspirativan način, pokazujući putem svog profila kako je moguće da se uklope fizička lepota, predan rad u domaćinstvu i zahtevi savremenog života, sa kojima se mora ići u korak.

Bilo je dosta onih koji su je poželeli za ženu ili snajku, ali je ova devojka već zauzeta, sudeći po snimcima sa dečkom.

Img 20231118 110204 Copy 600x786
Foto/Screenshot TikTok @jovanagavrilovic04

“Svaka čast, devojko, malo bi se njih usudilo na ovakav život”, “Sve pohvale”, “Ima li nešto da ti ne znaš, svaka ti čast”, “Bog te za sve dao”, “Respekt, malo je ovakvih žena danas”, “Materijal za ženidbu”, “Ti si retkost u današnjem svetu”, “Bravo, jel hoćeš da mi budeš snajka”, “Ovo je prava žena”, samo su neki od komplimenata koje svakodnevno dobija.

Klikom ovde @jovanagavrilovic04 pogledajte profil Jovane Gavrilović i šta sve ona radi u svom domaćinstvu.

Pročitajte još:

NEDELJNI KVIZ Pogodite koji popularni Mačvani su deca sa slike!

DA LI STE ZNALI DA JE Šapčanin prvi srpski indijanac

Pročitajte još: