Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

FILM NA KOJI SMO ČEKALI Evo kako Džej Ramadanovski i Marina Tucaković izgledaju u filmu “Nedelja” (VIDEO)

Razonoda
291915203653951afead64747349965 V4 Big

Jelena Đondović

Izašao je trejler za dugoočekivani film “Nedelja”,  koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića.

Film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Sudeći prema objavljenom trejleru, ovo ostvarenje će sasvim sigurno oživeti uspomene na poznatog muzičara i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Ovo je film o prijateljstvu i uspehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike. Jedan od najupečatljivijih momenata jeste Džejev sudbonosni susret sa Marinom Tucaković i Futom.

Poznati Dorćolac oduvek je maštao da postane neko bitan, a muzika je bila njegov put. Iako nije imao lako detinjstvo koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Inače, Džej je više puta isticao da mu je suret sa Marinom promenio život, koji mu je između ostalog, i spasila. Legendarni pevač bio joj je zahvalan do kraja života.

Podsetimo, naslovnu numeru u filmu peva Ceca Ražnatović.

Pročitajte još: