Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

FK MAČVA: NA STARTU FUDBALSKOG PROLEĆA MAČVA IGRA ZA FIĆIN KORAK!

Mačva, Sport, Srbija
Red Minimalist Soccer Final Match Event Facebook Post 1

Ana Acan

Prvenstvena utakmica 21. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije odigraće se u subotu 24. februara sa početkom u 16.00 časova na stadionu FK „Mačva“, kada Šapčani dočekuju dočekuju OFK „Vršac“. Prva utakmica prolećnog dela prvenstva ima humanitarni karakter u cilju prikupljanja novčanih sredstava za našeg sugrađanina, sedmogodišnjeg Filipa Stanojevića.

Želja kluba je da na prvoj utakmici u Šapcu prodajom ulaznica uz pomoć navijača prikupi deo sredstva neophodnih za lečenje Filipa koji je korisnik fondacije „Budi human“ pod brojem 1262.

1262 Fb 2 (2)

Filipu su potrebna sredstva za specijalističke preglede, banjsku rehabilitaciju, za fizikalne tretmane, logopedske i defektološke tretmane, laboratorijske analize, suplemente, lekove, ortopedska pomagala, kao i za putne troškove i smeštaj u nadi da će jednog dana moći samostalno da hoda.

„Sigurni smo da će se navijači Mačve i svi sugrađani odazvati u velikom broju ovom humanom pozivu. Svi na stadion jer Mačva igra za Fiću! Mačva igra za Fićin korak“, poručuju iz tabora crveno-crnih.

Pročitajte još: