Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

FK MAČVA: OMLADINSKA ŠKOLA U NOVOM RUHU I SJAJU! BESPLATAN TRENING ZA OMLADINCE

Mačva, Sport, Srbija
F11 2163

Ana Acan

Pred sam početak priprema omladinske, kadetske i pionirske selekcije FK Mačva otvorila je potpuno nove, adaptirane i rekonstruisane prostorije i svlačionice Omladinske škole. Nakon tromesečnih radova nove svlačionice, kupatila, toaleti, kao i prostor za trenere i sudije sada ispunjavaju najviše standarde takmičenja. Uprava kluba je učinila sve da početak priprema mladih fudbalera bude u novom ambijentu.

F11 2042

Predsednik FK Mačva, Filip Pejović ne krije zadovoljstvo dosada urađenim za naše mlade nade fudbala.

“Urađeno je pet svlačionica, kompletna kupatila, toaleti, tako da će u budućnosti naša deca imati odlične uslove za trening a treneri  uslove za kvalitetan rad sa decom. Ove prostorije su značajne jer sa njima ispunjavamo sve najviše kriterijume Fudbalskog saveza Srbije za takmičenja koje oni zahtevaju. Naši kadeti sada igraju u Kvalitetnoj ligi Srbije i sada će uz ispunjene sve uslove,  bez ikakvih problema moći da nastupaju u eliti”, poručuje Pejović.

F11 2026

Stručni kadar Omladinske škole FK Mačva ostaje nepromenjen sa malim izmenama trenera po selekcijama, dodaje Pejović.

“Omladinsku selekciju će u novoj sezoni predvoditi Dejan Sarić, kadetsku selekciju Dragoslav Kostić Kole, a pionirsku Bogosav Matić”, kaže Pejović.

F11 2025

Uprava kluba je donela još jednu značajnu odluku. Članarina za sve igrače omladinske selekcije biće ukinuta, pa će tako omladinci od 1. jula trenirati besplatno. Pored adaptacije prostorija Omladinske škole, postavljeni su i novi reflektori na terenu sa veštačkom travom, što će takođe olakšati rad za oko 300 mladih fudbalera Mačve.

F11 2089

Dalji planovi odnose se na reparaciju terena sa veštačkom travom, navodi direktor Omladinske škole, Igor Ristivojević.

F11 2157

“Novi reflektori su zaista značajni svakoj selekciji, kako bi mogli da treniraju u večernjim terminima, pogotovo tokom leta, kada su dnevne temperature veoma visoke. Ostalo je da se uradi reparacija terena sa veštačkom travom, težimo da to završimo čim se ukaže mogućnost“, poručuje Ristivojević.

F11 2111

Neizostavna podrška grada Šapca, Gradske uprave i naših poslovnih saradnika, prijatelja kluba i sponzora urodila je plodom. Kvalitet naših selekcija je prepoznat i stvoreni su najbolji uslovi za njihov dalji napredak, poruka je čelnih ljudi FK Mačva.

Foto: FK Mačva/Filip Savić

F11 2095

F11 2174

 

Pročitajte još: