Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

FK RAĐEVAC KRUPANJ: NIKOLA ZAGRAĐANIN NOVI ŠEF STRUKE

Mačva, Sport
K2

Ana Acan

Novi šef stručnog štaba FK „Rađevac“ iz Krupnja promovisan je danas. Ekipu će predvoditi fudbalski as u igračkim danima, a potom i trenerskim vodama, Nikola Zagrađanin. Do sada je uspešno predvodio nekoliko ekipa koje su uspele da se plasiraju u više rangove takmičenja.

K1

“Imamo ozbiljan izazov jer je ova liga po stepenu kvaliteta izuzetna. Kada sam ja u pitanju, znam šta znači dres Rađevca i znam da su “reflektori” javnosti upereni u klub i da se posmatra i ocenjuje svaki detalj. Učiniću sve da u dogovoru sa rukovodstvom kluba, oformim ekipu koja će biti veoma konkurentna i da se borimo za visoke pozicije na tabeli. Ovo je moj treći boravak u Krupnju, prvi put kao igrač, drugi put kao trener, a sada ponovo u ulozi šefa stručnog štaba. Ako se po jutru dan poznaje, rekao bih – treća sreća“, istakao je Zagrađanin.

Predsednik kluba, Radovan Ristanović kaže da će novom šefu struke biti lakše jer poznaje mentalitet i zahteve ove specifične sredine koja izuzetno voli fudbal.

„Ja bih se osvrnuo na jedan detalj, pošto smo mi, kao novo rukovodstvo kluba, zanimljiva tema na društvenim mrežama. Neko je komentarisao da ako dovodimo trenera “sa strane”, verovatno želimo da klub promovišemo u viši rang – Srpsku ligu. E, pa da ovako javno izjavim, možda stvarno želimo da se to i ostvari. Ako budemo imali priliku, sigurno je da je nećemo propustiti. Želimo da igramo lep i dopadljiv fudbal i da afirmišemo što više naših domaćih igrača”, naglasio je Ristanović.

Pročitajte još: