Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

GO SNS ŠABAC: Opozicija zbog svoje propasti na izborima priželjkuje krvoproliće! 

Mačva
Foto: SNS-Šabac

Jelena Đondović

Oglašavanje eksperata organizacija koje na daljinu posmatraju izborni i postizborni proces u Srbiji i to u medijima tradicionalno mrziteljski nastrojeni prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali i prema Srbiji, sve je samo ne iznenađenje, poručili su iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac. Naveli su da bi bili iznenađeni da je opozicija čestitala Srpskoj naprednoj stranci na pobedi. 
 
-To bi pokazalo da je grupa koja se poziva na demokratiju, građanka prava, pristojnost i druge vrednosti, politički zrela. Nažalost, sve na šta se danima pozivaju, ovoga puta kroz reči ekspertkinje organizacije Fridom haus, je insistiranje na inostranoj intervenciji u Srbiji. I to zato što ih narod neće. A građani Srbije nisu zaboravili šta sve ovo znači. Ubedljivo poraženi na minulim izborima očigledno bi bili najzadovoljniji nekom novom agresijom na našu zemlju. I ovo je razlog zašto se građani Srbije gnušaju politike i političara koji svoj program temelje isključivo na mržnji. 
Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac podseća da je na izborima pobedila politika izgradnje, razvoja i stabilnosti naše zemlje. I samo je Aleksandar Vučić garant svega ovoga. Gubitnici imaju pravo da se ljute, ali je pokvareno da zbog svoje propasti na izborima priželjkuju krvoproliće – zaključuje se u saopštenju.
 
 

Pročitajte još: