Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

IGRAĆE OVDE I REPREZENTACIJA Džajić: Stadion “Kraljevica” je velelepan objekat

Sport
Dragan Džajić i Aleksandar Vučić

Damira Ramadani

Fudbalski stadion “Kraljevica” u Zaječaru danas je svečano otvoren, a predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić rekao je tom prilikom da je u pitanju velelepan sportski objekat na kojem će, kako je obećao, uskoro igrati i reprezentacija Srbije.

– Imam veliko zadovoljstvo i čast da prisustvujem otvaranju ovog velelepnog stadiona. Želim da pozdravim predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prvog čoveka Evropske fudbalske unije Aleksandera Čeferina i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika kao i sve ostale drage goste. Drago mi je što ste se okupili ovde u ovako velikom broju. Greh bi bio da na ovako velelepnom stadionu ne igraju najveći klubovi sa prostora bivše Jugoslavije – rekao je Džajić i izrazio nadu da će zaječarski klub Timok 1919 napredovati iz ranga u rang da bi mogao ovde da ugosti najbolje klubove iz Srbije i regiona.

Fudbalski stadion "Kraljevica" u Zaječaru
Printksrin / Instagram

– Što se tiče državnog tima, obećavam da će reprezentacija igrati uskoro na ovom stadionu – rekao je Džajić na otvaranju stadiona.

Ranije je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom obraćanja medijima najavio da će Srbija sledeće godine odigrati jednu prijateljsku utakmicu na novootvorenom stadionu “Kraljevica” u Zaječaru.

Pročitajte još: