Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

IMAMO DOKAZE DA JE FILIP ŽIV Prijatelji veruju da nestali mladić iz Klenka nije skočio sa mosta

Mačva
Img 20231121 171039

Jelena Đondović

-Imamo novu nadu da je Filip živ, potraga ne sme da stane” – rekao je za medije prijatelj Filipa Urumovića (21) koji je nestao u ponedeljak u ranim jutarnjim satima u Klenku.

Kako navodi, obala Save je pretražena juče, a ponovo se pretražuje i danas, kao i obližnja šuma gde je pronađen Filipov automobil.

Prema rečima Filipovog bliskog drugara, u potrazi za ovim mladićem juče je bilo oko 20-ak ljudi, danas je nastavlja oko pet, šest najbližih. Svaka pomoć je dobrodošla.

– Pretražili smo obalu, juče je tu bio i čamac, a značio bi nam i danas. Sada nam je fokus na šumi koja se nalazi tu gde je pronađen njegov auto. Volju nam pojačava to što imamo neke dokaze da je Filip živ. Ne mogu da govorim o detaljima, ali mogu da kažem da smo pregledali nadzorne kamere koje snimaju most i ne vidi se da je Filip skočio – rekao je jedan od najboljih drugara nestalog mladića.

Kako navodi, pomoć meštana je bila značajna, svi izlaze u susret da bi se 21-godišnjak što pre pronašao.

– Pomažu nam svi, ne mogu da kažem. Značilo bi nam kada bismo imali bližu komunikaciju sa policijom, jer su oni profesionalci i znaju kako da traže i šta da gledaju. Ipak, uspeli smo da prikupimo par dokaza koji nam upućuju da je Filip živ a tom nam daje još jaču nadu i volju da ga što pre pronađemo – navodi on.

Za Filipom Urumovićem traga rodbina i prijatelji, ali i meštani.

Pročitajte još: