Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ISPUNJENA OBEĆANJA: Gradonačelnik obišao završne radove na asfaltiranju puta u Bukoru

Mačva
Asfaltiranje u Bukoru

Damira Ramadani

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić prisustvovao je danas završetku radova na asfaltiranju dela Ulice vojvode Stepe Stepanovića.

Gradonačelnik Šapca
Printskrin / Instagram

“U pocerskom selu Bukor, najudaljenijoj tački na teritoriji grada, prisustvovao sam završetku radova na asfaltiranju dela Ulice vojvode Stepe Stepanovića. Novoasfaltirani put u dužini 1.100 i širini 3,5 metara omogućiće meštanima da lakše stižu do svojih kuća i poljoprivrednih imanja, ali i bolju komunikaciju sa opštinama Vladimirci i Koceljeva”, poručio je on u objavi na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i dodao da je za radove izdvojeno iz gradskog budžeta 10,6 miliona dinara.

Asfaltiranje u Bukoru
Printskrin/ Instagram

“Trudimo se da ulažemo u krajeve koji su godinama bili zapostavljeni i ovo je ukupno 107. kilometar puta koji smo uradili za nepune tri godine na teritoriji grada Šapca. Znamo koliko svaki kilometar asfaltiranog puta znači za naše sugrađane. Bolji uslovi za život građana u njihovim mestima naš su prioritet”, istakao je Pajić i dodao:

“Važno nam je da se Bukor posle mnogo godina razvija i prepreka ne sme da nam bude to što je ovo najudaljenija mesna zajednica. Takođe, ovde smo završili i nasipanje malskih puteva. Grad ulaže napore da svima izađe u susret i obavlja posao prema prioritetima. U toku su radovi na asfaltiranju puteva u Varni i Kasarskim Livadama, posle toga mašine se sele u Metković, a zatim i u Savsku ulicu. Ispunjavamo svoja obećanja zato nam građani i veruju. Idemo dalje!”

Pročitajte još: