Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

IZABRANO RUKOVODSTVO OPŠTINE MALI ZVORNIK – ZORAN JEVTIĆ PONOVO PREDSEDNIK

Mačva
99115622 1896287703840988 4656543936767066112 N

Ana Acan

U Malom Zvorniku danas je konstituisan novi saziv Skupštine opštine i izbrano rukovodstvo lokalne samouprave. Odbornička većina na čelu sa Srpskom naprednom strankom za predsednika Skupštine opštine izbarala je Dragana Savića, uspešnog preduzetnika iz Velike Reke. Za sekretara Skupštine opštine Mali Zvornik postavljena je Slađana Marković, diplomirani pravnik iz Culina.

Predsednik opštine Mali Zvornik i u naredne četiri godine biće Zoran Jevtić, diplomirani inženjer rudarstva, iz Sakara, dok je za zamenika predsednika opštine izabran Milisav Despotović, stručni radnik u službi javnog informisanja, iz Donje Borine.

Formirano je i Opštinsko veće opštine Mali Zvornik, a članovi su: Svetlana Tadić, Jelena Samardžić i Nikola Vićanović. Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Zvornik zadovoljan je činjenicom da su odbornici SNS-a formirali vladajuću većinu u lokalnom parlamentu i izabrali rukovodstvo opštine, čime su stvoreni uslovi da se u Malom Zvorniku i ubuduće sprovodi politika Srpske naprede stranke i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Konstituisanjem Skupštine opštine i formiranjem lokalne vlasti u potpunosti je potvrđena i sprovedena izborna volja građana, koji su svoje poverenje na nedavnim izborima u najvećoj meri poklonili Srpskoj naprednoj stranci.

Novoizbrani predsednik opštine Mali Zvornik, koji je i predsednik OO SNS Mali Zvornik, zahvalio je svima koji su podržali izbor rukovodstva opštine, rekavši da će se zajedno sa saradnicima potruditi da maksimalno opravda ukazano poverenje.

„Iza nas su brojni značajni rezultati, kao i započeti projekti. Na čelu sa Srpskom naprednom strankom, potpomognuti od strane najvišeg državnog rukovodstva i stranačkih funkcionera, nastavićemo da gradimo i razvijamo našu opštinu još snažnije u periodu koji je pred nama“, poručio je Jevtić.

Pročitajte još: