Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

JOVANOV: Rezultati koji su postignuti u Šapcu za samo tri godine su fantastični!

Mačva
Screenshot 20231126 112816 Facebook

Jelena Đondović

Naš naziv liste govori o politici koju želimo da vodimo. Ime predsednika Aleksandra Vučića u nazivu liste je garancija da ćemo voditi politiku predsednika Vučića koja znači razvoj Srbije, ulaganja u svaki kraj naše zemlje, koja znači otvaranje radnih mesta, rekonstrukciju i izgradnju škola, bolnica, finansijsko jačanje građana kroz rast plata i penzija, rekao je u Šapcu Milenko Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke.
– S druge strane, poruka da Srbija ne sme da stane je vrlo jasna i vrlo važna u ovom trenutku, jer imamo opasnost da Srbija zaista stane. Ukoliko građani poverenje budu dali listama Dragana Đilasa, a on na republičke izbore izlazi sa tri liste, to bi zaista dovelo do toga da Srbija stane. Jedna Đilasova lista je ona koju vode Marinika Tepić i Miroslav Aleksić, druga je ona koju vodi Miloš Jovanović i treća je ona koju vode Zavetnici i Dveri. Te liste su već dogovorile saradnju posle izbora, tako da je svaki glas za bilo koju od tih lista zapravo glas za Đilasa i njegovu politiku – naglasio je Milenko Jovanov.
Govoreći o Šapcu, Milenko Jovanov je istakao da su rezultati koji su postignuti za samo tri godine fantastični. Podsetio je da je Srpska napredna stranka kada je preuzela odgovornost za Šabac zatekla preko milijardu dinara duga. I uprkos tome, dugovi koje je prethodna vlast napravila su vraćeni, a brojni projekti realizovani što je bio ogroman posao.
– Je li moguće da nisu mogli da naprave ni metar auto-puta do Šapca? Da su započeli, simbolički nešto krenuli da rade? Neće biti da Dušan Petrović nije bio uticajan političar u vreme vlasti žutog režima. Neće biti da za Šabac nije mogao nešto da izvuče. Bilo ga je baš briga. A sada kažu da je auto-put mogao da bude jeftiniji. Pa što niste napravili to jeftinije? Ko vam je branio? Zato što nisu znali, nije ih interesovalo, bilo ih je baš briga za građane i bilo im je bitno da rade za sebe, a ne za narod – istakao je Milenko Jovanov.

Pročitajte još: