Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

KC ŠABAC: Predstava „Čeznem da vam kažem“, dodjite sutra i fenomenalno se provedite!

Razonoda
Img 20231225 230144

Vesna Papović

U utorak, 26. 12. u 20 časova naša pozorišna publika će imati priliku da pogleda sjajnu predstavu „Čeznem da vam kažem“, autora Milorada Damjanovića. Potražite vaše karte po ceni od 800. 00 din. u galeriji Kulturnog centra i uživajte u susret praznicima.

Fb Img 1703540488459 Copy 600x750
Foto/Fb/ Kulturni centar Šabac

Reč autora:

-Кabaretska predstava „Čeznem da vam kažem“ rodila se kao želja da se na duhovit, autoironičan i prijemčiv način publika seti i oživi sećanja na neka druga vremena, kojih se uglavnom sećamo sa setom.

Prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta, Milorad Damjanović, provešće publiku kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo. Svaka od celina, upotpunjena je poezijom, koja je na neki način obeležila periode o kojima će glumac govoriti, ali i najvažnijim pesmama, koje predstavljaju bisere srpske poezije.

Program ovog kabarea, pored njegove centralne priče, prati anđeoski glas Nataše Radovanović, soprana Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, koja će pevati pop, evergrin i džez pesme koje su obeležile sve generacije.

„Čeznem da vam kažem“, je duhovito, zanimljivo i emotivno putovanje kroz ono što jesmo, ono što su naši roditelji i ljudi oko nas. Priča svih nas, ispričana i otpevana kroz reči onih na koje smo najviše ponosni kao što su Vasko Popa, Desanka Maksimović, Jovan Dučić, Miroslav Antić

 

Pročitajte još: