Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

KRAJ LJUBAVI: Ova 3 horoskopska znaka će raskinuti u 2024. godini

Razonoda
Pexels Vera Arsic 984949 1

Jelena Đondović

Nova godina zaista otvara novo poglavlje u ljubavnom životu tri znaka zodijaka u 2024. godini. Prema rečima astrologa, postoji velika šansa za raskid u njihovim životima, piše Lepota i Zdravlje. Ali to takođe znači da nešto potpuno novo i mnogo bolje može da im se desi…
Horoskopski znaci koje čeka raskid u 2024:
Ovan (21. mart – 19. april)
Pripadnici ovog znaka imaju velike šanse za raskid tokom 2024. godine, bar ako je verovati horoskopu. Plamen strasti se ugasio u vezi, a Ovnovi to jednostavno ne mogu da podnesu. Rutina je ubistvena za ličnost Ovna. Ako se vatra ugasi, dani veze su odbrojani. Čini se da je raskid 2024. neizbežan, jer nedostaje ne samo strast, već i volja za promenom.
Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)
Škorpije tokom 2024. godine, prema horoskopu, mogu da očekuju mnoge sporove i svađe u vezi, a njihovo nagomilavanje bi moglo da dovede do raskida. Škorpija bi se 2024. godine mogla naći u sličnoj situaciji u svojoj vezi kao Ovnovi, jer i osobe rođene pod ovim horoskopskim znakom traže strast u svojoj vezi. Nova godina može doneti mnogo više svađa, ljubomore i pritiska. Čak i ako plamen ostane isti, stres koji stvara ovakva veza može biti nepodnošljiv za Škorpiju. Ali barem – za razliku od veze Ovna – seks ostaje dobar.
Strelac (22. novembar – 21. decembar)
Svađe će postati uobičajena pojava u vezi svih Strelčeva 2024. godine, pa nije ni čudo ako im ponestane strpljenja. Iako će u svojim karijerama napokon biti svoj na svoje i naći ono što zaista žele da rade, za njihov privatni život se ne može reći da je u punom jeku. Humor im može pomoći da prebrode težak period, ali ako i ovo nedostaje u njihovoj vezi, nema šta da ih drži zajedno sa partnerom. Strelac bi mogao da pomisli da je partner suviše konzervativan za njegov ukusu i da ode.

Pročitajte još: