Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

LENA KOVAČEVIĆ O karcinomu, svako ima nekog koga NEMA!

Srbija
Screenshot 20231102 005515 Youtube Copy 800x462

Vesna Papović

SVI imamo nekog koga nemamo, ja bih večerašnji koncert osim Borki Stefanović, posvetila svom dragom, a preminulom prijatelju Milanu.

Ovim rečima nastup u vranjskom Pozorištu, u okviru oktobra meseca – posvećenog borbi protiv raka dojke, započela je Lena Kovačević, kći našeg Šapčanina Dušana Kovačevića i na samom početku naterala suze publici na oči, a onda je usledila muzička magija vrsne pevačice.

Komunikacijom i spontanošću Lena Kovačević  je oduševila vranjsku publiku i poslala još jednom snažnu poruku da je bitno pregledati se i brinuti o svom zdravlju.

Koncert Lene Kovačević održan je u Pozorištu “Bora Stanković” u Vranju, u organizaciji lokalnog Društva onkoloških pacijenata, kao završni deo kampanje Borkin zavet – “Pregledaj se, brini o zdravlju”. Ovim koncertom zapravo su zaokružene aktivnosti u okviru ove kampanje.

Screenshot 20231102 010623 Chrome Copy 600x871
Foto/Screenshot

Inače, Vranjanka Borka Stefanović je umrla u julu mesecu nakon borbe sa metastatskim karcinomom dojke. Tada je Društvo onkoloških pacijenata iz Vranja na Fejsbuk stranici objavilo “U 38. godini preminula je naša Borka Bokica Stefanović. Ne postoje reči kojima bi izrazili svoju tugu, jer je otišla najbolja, najhrabrija i najplemenitija devojka koju poznajemo. Bila je jedinstvena, unosila je radost gde god je bila, jer je i sama bila to – radost. Pamtićemo je takvu, sve dok bitišemo. Ne postoji smrt, postoje samo seobe“, ovom prilikom su se još jednom setili Borke i svih hrabrih žena koje se bore, a i svih onih koje su, nažalost, izgubile bitku.

Pročitajte još: