Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

LEPA ŠAPČANKA UZBURKALA JAVNOST: Bojana Ristivojević pokazala vitke noge

Razonoda
Bojana Ristivojević

Damira Ramadani

Bojana Ristivojević, jedna od najpopularnijih voditeljki i jedna od najlepših dama sa naše medijske scene, ovih dana je objavom na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram ponovo uzburkala javnost.

Naime, zgodna voditeljka jutarnjeg programa potpuno je oduševila stajlingom koji je tog jutra odabrala, ali i slikama koje je uslikala u pauzi za reklame.

Na sebi je imala crvenu suknju i belu košulju, a pozirala je na kauču u studiju, a na slici su došle do izražaja njene vitke noge.

„Pauza za reklame“, poručila je voditeljka u opisu slike, a za kratko vreme je dobila na hiljade lajkova i komplimenata.

Inače, prelepa Bojana je naše gore list, rođena je rođena je 9. maja 1988. godine u Šapcu. Sa majkom Olgom, ocem i bakom, kao i sestrom Jovanom i bratom Vukom odrasla je na porodičnom imanju u selu Zvezd nedaleko od Šapca.

Po sopstvenom priznanju radila je sve seoske poslove i odrastanje na selu joj je bio pravi užitak. Voditeljka je često isticala da se ponosi svojim poreklom i navela da je blagoslovena odrastanjem na selu, te da bi rado živela na selu, a radila u gradu.

Pročitajte još: