Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

LJUBA ALIČIĆ PRIZNAO: U Šapcu bih pravio veliki koncert

Mačva, Razonoda
Ljuba Aličić

Damira Ramadani

Ljuba Aličić, jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike i naš sugrađanin iz Šapca, pokazao je još jednom da je potpuno iskren, te da otvoreno govori o svim temema na javnoj sceni. On je otkrio i da sanja o velikom koncertu u Šapcu.

Aličić je danas za medije poručio da je sramota kakvi sve u današnje vreme pevaju i rade, pa naglašava da većina tih koji prave velike koncerte i po 4.000-5.000 ulaznica poklone. On je dodao da je došlo vreme kada svako može da ima koncert, a da iza sebe nema hitove.

Ljuba Aličić
Printskrin / Jutjub

Isto tako, poznati folker je poručio da je danas postalo stvar prestiža da se pune velike koncertne dvorane, te da mladi pevači dele karte besplatno samo da bi stvorili privid o popularnosti.

– Aleksandra Prijović je za mene pevačina! Drago mi je što kvalitetni pevači poput nje pune arene i imaju toliki uspeh. Jok, sad će neki Đuro, Pero da dođe, kao što se i dešava. Kao, pune oni. Šta pune? Ko su oni? Nemaju nijednu pesmu poznatu. Ma, bre, sramota je kakvi sve na estradi pevaju i rade. Meni je muka kada vidim neke nove pojave – naveo je Aličić za medije i naglasio da on takve apetite nema ni posle 40 i kusur godina uspešne muzičke karijere.

– Ja sam jedan normalan čovek, ne hitam ka tim arenama, velikim koncertima. Imao sam više od 20 solističkih koncerata dosad. Kome ja sada da se dokazujem? Verujte da drugi dele karte za svoje koncerte, po 4.000-5.000 ulaznica. To sam čuo iz pouzdanih izvora. Ne bih ja pravio nikakve arene. Ako bih pravio veliki koncert, bio bi to moj rodni Šabac. Na stadionu Mačve. Meni je i to dosta! Biće jedan i u Beogradu, ali neće biti Arena – dodao je on.

Pročitajte i ovo:

Pogodite koji popularni Mačvani su deca sa slike

UMRO PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ Buran život i tužna starost čuvenog lekara

INSTAGRAM IMA NOVU OPCIJU: Evo šta sada možete sa kratkim video snimcima

Pročitajte još: