Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

LJUBOVIJA: OPŠTINA DONIRALA POLICIJI UREĐAJ “DROGA TEST”

Mačva
28.05.2024. Primopredaja Aparata Za Testiranje Na Drogu 2 1200x650

Ana Acan

Predsednik opštine Ljubovija Milan Jovanović i načelnik Opštinske uprave Vladimir Petrović zvanično su na korišćenje predali Policijskoj upravi Šabac uređaj za detekciju psihoaktivnih supstanci. Ugovor su potpisali predsednik Milan Jovanović i načelnik Policijske uprave Šabac, pukovnik policije Aleksandar Vilotijević, u prisustvu načelnika Policijske stanice Ljubovija Zorana Lazića, koja će biti krajnji korisnik uređaja.

28.05.2024. Primopredaja Aparata Za Testiranje Na Drogu 3

Vilotijević kaže da je do sada ostvarena izuzetno dobra saradnja sa lokalnom samoupravom opštine Ljubovija. Dokaz za to je i donacija uređaj za detekciju psihoaktivnih supstanci, takozvanog “droga testa”, koji će u značajnoj meri unaprediti rad policijskih službenika PS Ljubovija i doprineti većoj bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Pored kontrole učesnika u saobraćaju, ovaj uređaj se može koristiti i u drugim oblastima rada policijskih službenika, tako da pored represivnih, možemo očekivati i njegove preventivne efekte i to ne samo na oblast bezbednost saobraćaja, već na opštu bezbednost svih građana opštine Ljubovija.

28.05.2024. Primopredaja Aparata Za Testiranje Na Drogu 4

Uređaj je kupljen od sredstava za 2023. godinu iz Fonda za bezbednost saobraćaja opštine Ljubovija. Jovanović ističe da Opština Ljubovija ima dobru saradnju sa PU Šabac i PS Ljubovija i da će se truditi da pomogne u onome što nedostaje policiji za još efikasniji rad.

Izvor/Foto: Rivera info

28.05.2024. Primopredaja Aparata Za Testiranje Na Drogu 5 1024x683

Pročitajte još: