Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

LOZNICA: DAN ŠKOLE “SVETI SAVA” U LIPNIČKOM ŠORU. MILION I 800 HILJADA DINARA ZA NOVO IGRALIŠTE

Mačva
Lipnicki Sor 04

Ana Acan

Osnovna škola “Sveti Sava” u Lipničkom Šoru svečano je obeležila svoj dan uz raznovrstan program u kojem su učestvovali đaci od najmlađih do najstarijih uz pesmu, igru i glumu, predstavljajući nastavnicima, roditeljima i drugovima svoje talente i veštine. Tim povodom, otvoreno je novo dečje igralište u sklopu škole, pružajući dodatne mogućnosti za aktivnosti i zabavu.

Lipnicki Sor 05

Pored zanimljivog programa, uručena su i priznanja najuspešnijim učenicima i njihovim nastavnicima, dok je čestitke u ime lokalne samouprave uputio Ljubinko Đokić, član Gradskog veća Loznice.

Lipnicki Sor 03

“Grad kontinuirano radi na poboljšanju uslova za rad i učenje, a za novo dečje igralište iz gradskog budžeta izdvojeno je milion i 800 hiljada dinara”, rekao je Đokić i dodao  da je škola Sveti Sava jedna od najuspešnijih u gradu, zahvaljujući trudu i radu kako nastavnika, tako i učenika.

Lipnicki Sor 02

Direktor škole, Goran Rikanović, ističe da škola Sveti Sava već 80 godina obrazuje decu, posvećujući se njihovom razvoju i obrazovanju, a da sada zahvaljujući ulaganjima Grada ima najbolje moguće uslove za rad.

Lipnicki Sor 01

Pročitajte još: