Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

LOZNICA: TRI SERTIFIKATA ZA USPEŠNU OBUKU O MIGRACIJAMA

Mačva
Stanisavljevi? Gaäi? Migracije

Ana Acan

Povodom uspešne realizacije projekta “Jačanje kapaciteta i partnerstava za upravljanje migracijama u Srbiji”, u beogradskoj palati Srbija uručeni su sertifikati polaznicima za uspešno završenu obuku. Sertifikati su  uručeni zameniku gradonačelnika Petru Gavriloviću za tri  predstavnika iz  Loznice, Slađanu Bodirogu, sekretarku Gradskog veća, Gordanu Stojanović, prosvetnu ispektorku i Dragana Stanića, poverenika Komesarijata za izbegla i raseljena lica grada Loznice.

Petar Gavrilovic Mup Serifikat

Svečanosti je, uz goste iz više gradova i opština, komesarku Natašu Stanisavljević, Ričarda Kolija i šefa za razvojnu saradnju u Ambasadi Švajcarske prisustvovao ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić. On je izrazio zadovoljstvo zbog uspešne realizacije aktivnosti u okviru obuke u projektu navodeći da država Srbija kao „odgovoran i kredibilni međunarodni partner, prepoznaje svoju ulogu u ovom procesu i da je u prethodnom periodu uložila velike materijalne i ljudske resurse u borbi protiv ilegalnih migracija čime dokazuje da je ova tema jedan od prioriteta u radu Ministarstva unutrašnjih poslova”.

Projekat “Jačanje kapaciteta i partnerstava za upravljanje migracijama u Srbiji”, je realizovan u okviru migracionog partnerstva Srbije i  Vlade Švajcarske koja je od 1991. godine donirala preko 400 miliona dolara Srbiji.

Pročitajte još: