Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

LOZNICA: URUČENA PRIZNANJA NAJUSPEŠNIJIMA U OBLASTI SPORTA

Mačva, Sport
Svi

Ana Acan

U Loznici je danas priređena svečana dodela priznanja za najuspešnije u oblasti sporta za 2023. godinu. Predsednik Privremenog organa grada Loznice, Vidoje Petrović zahvalio se laureatima što na najlepši način predstavljaju grad i najavio nova ulaganja u sportsku infrastrukturu.

Loz1
Foto: Printscreen/InfoLo

Titula najboljeg sportiste u 2023. godini pripala je Jakovu Vuliću, golmanu KMF „Loznica Grad 2018“, a za najbolju sportistkinju izabrana je Aleksandra Crvendakić. Titulu najboljeg sportskog kolektiva poneo je Klub malog fudbala „Loznica-grad 2018“. Najbolji sportski radnik je rukometni trener Zoran Mihajlović, a najbolji trener Aleksandar Tomić iz Džiu-džica kluba „Loznica“.

A Crvendekic
Foto: Printscreen/InfoLo

Za izuzetan sportski potencijal i kao budućnost lozničkog sporta nagrađani su Marija Tijanić, Sara Mijanović, Valentina Vukašinović,  Luka-Lav Predojević, Bogdan Negovanović i Luka Gligorić. Posebno priznanje za izuzetan doprinos sportskom novinarstvu uručeno je sportskom novinaru Zoranu Jankoviću.

Valentina1
Foto: Printscreen/InfoLo

Grad Loznica, na godišnjem nivou izdvaja značajna finansijska sredstva za podršku sportskim programima. U prošloj iz gradskog budžeta je opredeljeno 230 miliona dinara za sportske klubove, dok je za UFK „Lagator“ izdvojeno više od 70 miliona dinara.

Loz2
Foto: Printscreen/InfoLo

Pročitajte još: