Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALI ZVORNIK: JAVNI UVID IZMENE PLANA DETALJNE REGULACIJE „UŽI CENTAR MALOG ZVORNIKA“

Mačva
Ju Mz Smanjena

Ana Acan

Opština Mali Zvornik stavila je na Javni uvid Izmene plana detaljne regulacije „Uži centar Malog Zvornika“ koji će biti dostupan sve do 20. februara ove godine. Zainteresovani se mogu upoznati sa dokumentom svakog radnog dana od 08 do 14 časova, u kancelariji broj 24. u zgradi Skupštine opštine Mali Zvornik, ul. Kralja Petra І, broj 38. u Malom Zvorniku.

Plan Mz 1
Foto: Printscreen

Nacrt Izmene Plana detaljne regulacije „Uži centar Malog Zvornika“, biće izložen i u holu zgrade opštine i u digitalnom obliku dostupan na zvaničnoj internet strani opštine Mali Zvornik www.malizvornik.ls.gov.rs.

Odeljenje za privredu, inspekcijske poslove, urbanizam i objedinjenu proceduru pozivaju organizacije, javna preduzeća i ostale nosioce javnih ovlašćenja, kao i zainteresovana pravna i fizička lica, da za vreme trajanja javnog uvida, dostave primedbe i sugestije na predloženo plansko rešenje u pismenoj formi, Odeljenju za privredu, inspekcijske poslove, urbanizam i objedinjenu proceduru u zgradi Skupštine opštine Mali Zvornik. Nadležni će pružiti sve potrebne informacije i stručnu pomoć zainteresovanim licima, koja vrše uvid u navedeni planski dokument.

Informacije o terminu i mestu održavanja sednice komisije za planove, kojoj će podnosioci primedbi moći da prisustvuju kao i ostala dodatna obaveštenja u vezi javnog uvida mogu se dobiti radnim danima na telefon broj 015/7195-188, lokal 124.

Građani svoje primedbe, komentare i sugestije mogu podneti i putem portala eUprave, pokretanjem elektronske usluge na sledećem linku  https://euprava.gov.rs/usluge/6779

Pročitajte još: