Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALI ZVORNIK: RANI JAVNI UVID ELABORATA – POSTROJENJE ZA PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA BRASINA

Mačva
Mz Javni Uvid 2

Ana Acan

Opština Mali Zvornik danas je objavila rani javni uvid elaborata za plan detaljne regulacije za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Brasina koji će trajati 15 dana, sve do 19. februara ove godine. Dokument će biti dostupan na uvid svakog radnog dana od 08 do 14 časova, u kancelariji broj 24. u zgradi Skupštine opštine Mali Zvornik, ul. Kralja Petra I, broj 38.

Elaborat za Plan detaljne regulacije za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na KP 1533/3 KO Brasina, biće izložen u holu zgrade opštine i u digitalnom obliku na zvaničnoj internet strani opštine Mali Zvornik www.malizvornik.ls.gov.rs.

Pozivaju se organi, organizacije, javna preduzeća i ostali nosioci javnih ovlašćenja, kao i zainteresovana pravna i fizička lica, da za vreme trajanja ranog javnog uvida, dostave primedbe i sugestije na predloženo plansko rešenje u pismenoj formi, Odeljenju za privredu, inspekcijske poslove, urbanizam i objedinjenu proceduru u zgradi Skupštine opštine Mali Zvornik.

Odeljenje za privredu, inspekcijske poslove, urbanizam i objedinjenu proceduru Opštinske uprave Mali Zvornik, pružiće sve potrebne informacije i stručnu pomoć zainteresovanim licima, koja vrše uvid u navedeni planski dokument, u gore naznačenom terminu.

Informacije i ostala dodatna obaveštenja u vezi ranog javnog uvida mogu se dobiti radnim danima na telefon broj 015/ 7195-188, lokal 124.

Građani svoje primedbe, komentare i sugestije na Rani Javni uvid Elaborata za Plan detaljne regulacije za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Brasina, mogu podneti i putem portala eUprave, pokretanjem elektronske usluge na sledećem linku https://euprava.gov.rs/usluge/6779 .

Pročitajte još: