Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: HRVATI NASTAVLJAJU SA DEMONSTRACIJOM SVOJIH KOMPLEKSA

Srbija
Snapinsta.app 429821810 341313304894584 3265648646072875985 N 1080

Ana Acan

Saopštenje člana Predsedništva Srpske napredne stranke, Branislava Malovića

Nakon kaštelanskih piromana na hrvatskoj sceni usledio je još jedan briljantan nastup nekoga ko sebe naziva ministrom spoljnih poslova iako je njegova izjava sve suprotno od onoga što treba da poseduje jedan šef diplomatije, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović.

Gordan Grlić Radman zna da će biti dobar hrvat samo ako javno istupi i kaže da su Srbi loši u bilo kom kontekstu. U ovom slučaju bez imalo diplomatskog takta uradio je to na račun predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koristeći reči koje su i dovele do upućivanja diplomatske note Hrvatskoj.

Ovaj nalickani i samonabeđeni diplomata sa poprilično isfeminiziranim stavom je još jedan dokaz hrvatske dvoličnosti jer je među prvima koji je apelovao u mnogim svojim javnim nastupima na smirivanje tenzija na Zapadnom Balkanu a sada sam podiže iste bez da je imao bilo kakav valjan razlog za to.

Svi znamo da je 2024. godina izborna godina u Hrvatskoj i da je očigledno počela priprema za njih, a uvek je najbolja kampanja u Hrvatskoj bila napadati Srbe i Aleksandra Vučića. Radmanova izjava nije iznenađenje za nas, ali kočijaški rečnik više govori o njemu samome kao i kvalitetu hrvatskih kadrova po pitanju diplomatije.

Na kraju krajeva mislim da je Radman običan politički profiter sa poprilično skromnim dometima koji se na ovaj način pokušava dokazati svojim gazdama ne bi li obezbedio sebi opstanak u novom sazivu hrvatske vlade. Loš sluga, još lošijih gospodara, stoji u saopštenju.

Pročitajte još: