Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: Izborni rezultat Zelenovića biće poražavajući!

Mačva
Branislav Malović

Jelena Đondović

Branislav Malović član Predsedništva Srpske napredne stranke poručio je da je na Zelenovićevom “veličanstvenom skupu”  bilo pristalica koliko i na redovnim sednicama GO SNS Šabac u proširenom sastavu.

– Posle više nego neuspešne organizacije “veličanstvenog skupa” u Šapcu Nebojša Zelenović glavni šabački drekavac se opet oglasio. Da bi se oprao za potpuni fijasko svog skupa krenuo je da objašnjava kako su česte posete najviših državnih i stranačkih zvaničnika tom gradu uplašenost SNS-a za izborni rezultat. Zna drekavac dobro da je sinonim za strah on lično i da dolazak tih ljudi znači isključivo samo jedno a to je da se Šabac razvija brže nego ikada i da će njegov izborni rezultat biti više nego poražavajući – naveo je on.

Dodao je  da su kolege  Zelenovića ponizile 72. mestom na poslaničkoj listi jer ga toliko otprilike cene, a da će ga naprednjaci u Šapcu  dokusuriti 17. decembra.

-Gradska vlast u Šapcu je za prethodne tri godine povratila ono što je Zelenović založio (kao recimo halu Zorka koja je sada u vlasništvu grada) i izgradila toliko da ni dokazani lopov Zelenović ne bi mogao da opljačka iako je majstor u tome. Neosuđeni kriminalac sa zastarelim delom vrednim pet milona eura. Razumemo paniku Nebojše Zelenovića jer Dušan Petrović neće blagonaklono gledati na još jedan izborni poraz svog pulena u kojeg je izgleda uzalud investirao novac učeći ga kako se krade, ali ne i kako se dobijaju izbori – zaključio je Malović.

Pročitajte još: