Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: IZDAJNICI NIKADA NEĆE BITI POBEDNICI

Srbija
Branislav Malovic Foto 2

Ana Acan

Saopštenje za javnost člana Predsedništva SNS, Branislava Malovića 

Čim se pomenu izbori u Srbiji, Kurtijevci, islamisti i ostali saradnici Dragana Đilasa u regionu ujedine se u pokušajima da dehumanizuju Aleksandra Vučića, proglase ga za nacistu i na sve moguće načine pokušaju da pomognu gazdi Đilasu da osvoji neki glas, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović.

Pošto nisu uspeli da se izbore, a pokušavali su, mimo svih demokratskih načela, da zabrane Aleksandru Vučiću da se oglašava u medijima, ili da stavi svoje ime na listu, već od juče su krenuli sa brutalnom kampanjom ne birajući sredstva i udružujući se sa apsolutno svima koji su voljni da idu protiv svoje države i svog naroda.

Ono što imamo da vam poručimo gospodo, jeste da vam narod neće dozvoliti da se ikada više dočepate bilo kakve vlasti i da se za bilo šta u ovoj zemlji ponovo pitate. Pokazaćemo vam i na ovim novim izborima u Beogradu, šta narod zaista misli o lopovima i secikesama poput vas.

Đilas, Bodiroga, Rot, Topalko. Sasvim svejedno. Ništa niste naučili iz dosadašnjih poraza jer izdajnici nikada neće biti pobednici, poručio je Malović.

Pročitajte još: