Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: OPOZICIJA MERI VUČIĆEVO VREME PROVEDENO NA TV

Srbija
Branislav Malovic Foto 2

Ana Acan

Saopštenje Branislava Malovića, člana Predsedništva Srpske napredne stranke

Od jutros smo svedoci novog trenda srpske opozije kao i novog pravca njihovog političkog delovanja. Dobro naspavani prošle noći, bez ijedne brige o tome šta raditi danas, poranili su jutros Dragan Đilas i Borko Stefanović da izmere minute koje je predsednik države sinoć proveo kao gost u emisiji “Takovska 10”, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović.

Đilas je matematički precizno sinoć računao koliko je mogao da zaradi na tih dodatnih 40 minuta na RTS samo da je umesto Vučića mogao da gura klijente svoje agencije kao u stara dobra vremena kada je sve zakupljivao i enormno se bogatio. Mnogo je to sekundi za dobru proviziju na kakve je navikao.

Izjava Borka Stefanovića o njegovim utiscima Vučićevog gostovanja je toliko apsurdna da je ne treba ni komentarisati. Biće da su se ostali lideri opozicije uspavali ili rano jutros krenuli sa vinjakom pa je siroti Borko morao da se oglasi a i da bar malo podseti srpsku političku scenu da još uvek postoji.

Za očekivati je da se opozicija koliko danas obrati Evropskom parlamentu sa zahtevom da se ukine RTS ili da se uvedu sankcije Srbiji zato što je Aleksandar Vučić govorio više nego što je bilo planirano.

U ime SNS zahvaljujem se Draganu Đilasu i Borku Stefanoviću na svemu što čine za rejting naše stranke jer je nama lako dok imamo njih ovakve, stoji u saopštenju Branislava Malovića.

Pročitajte još: