Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: ORKESTRIRANI NAPADI OPOZICIJE NA PREDSEDNIKA

Srbija
Malovic 3 Copy 800x534

Ana Acan

Saopštenje Branislava Malovića, člana Predsedništva Srpske napredne stranke 

Još se nisu ni slegli utisci o jutrošnjem gostovanju Aleksandra Vučića na TV Prva, a već su krenuli orkestrirani napadi opozicije na temu njegovog obraćanja, rekao je član Predsedništva SNS, Branislav Malović.

Kao po običaju, prvi se javio Novi DSS koji verovatno ne bi ni bio novi da je onaj stari valjao. Tako prepametni Miloš Jovanović i klika njegovih anonimusa osudiše Aleksandra Vučića, usput se požalivši po ko zna koji put kako nisu u prilici da gostuju na istoj toj televiziji, valjda misleći da je narod Srbije propustio nešto epohalno time što ih nije čuo.

Nacionalna katastrofa za koju danas optužuju Aleksandra Vučića desila se baš u njihovo vreme kada su zajedno sa DS vladali Srbijom i ćutali na otimanje naše južne pokrajine. Za razliku od njihovog tadašnjeg predsednika stranke koji je i danas sinonim za neobaveštenost, njegovi naslednici nas ubeđuju u bolju budućnost samo pod uslovom da zaboravimo njihovu prošlost.

Istovremeno Dragan Đilas vežba matematiku i računa dnevnice koje bi Vučić zaradio da ih je naplaćivao. Nije poenta u iznosu već u samom činu, ali govoriti Draganu Đilasu o tome da postoji nešto što se ne naplaćuje i na šta nema provizije je poprilično uzaludan trud.

I tako u nedostatku bilo kakve političke ideje ili stranačkog programa opozicija nastavlja sa jedinim programom koji su koliko toliko usavršili, a to je napad na Vučića, pa koliko god besmisleno zvučalo.

Ide proleće i novi izbori. Opet će narod glasati za Vučića i Srpsku naprednu stranku, a opozicija će, po ko zna koji put, nakon prebrojanih glasova slušati pesmu “Uzalud vam trud svirači za drugog su dunje žute”.

Živela Srbija!

Živeo Aleksandar Vučić!

Pročitajte još: