Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: TAJKUNI PONOVO NAPADAJU PREDSEDNIKA I NJEGOVU PORODICU

Srbija
Branislav Malovic

Ana Acan

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke – saopštenje za javnost

Meta koja je ponovo nacrtana na čelo Vučiću i njegovom sinu na današnjoj naslovnici tajkunskog glasila je još jedan dokaz da skup kriminala, mafije, stranaca i tajkuna neće odustati od satanizacije predsednika naše države i cele njegove porodice i najbližeg okruženja. Ono što svi oni očigledno ne mogu da mu oproste jeste činjenica da Srbija bukvalno svaki dan napreduje u svakom smislu, da ekonomski nikada nismo stajali bolje, da se iznova i iznova pokazuje da ni jedan čovek nije imao ni veću, a ni dugotrajniju podršku ovog naroda i da se niko nikada jasnije i jače nije suprotstavio organizovanom kriminalu.

Pitam sve njih šta je tačno to što zameraju Danilu? Da li je on jedini Srbin koji ne sme da putuje? Ako je ono što zameraju i njemu, i njegovom ocu, to što valjda njih ne pitaju za dozvolu gde treba da idu i kada, neće im se ispuniti želja, ma koliki pritisak vršili preko medija, baš kao što je mafija najavila da će raditi.

I za kraj imam još jedno pitanje za širu javnost i Šolakove medije, da li neko od vas zna kako izgledaju na primer Đilasova deca, i gde i kada putuju?

Pročitajte još: