Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: ZELENOVIĆ U SVAKOM TRENUTKU SPREMAN DA IZDA SVOJ NAROD

Mačva, Srbija
Malovic 3 Copy 800x534

Ana Acan

Saopštenje člana Predsedništva SNS, Branislava Malovića

Kada Nebojša Zelenović, čovek optužen za krađu glasova, i pored svojih i pravničkih sposobnosti svog učitelja Dušana Petrovića, biva poražen i na domaćem i međunarodnom terenu, pokušava da optuži druge za krađu izbora, onda to izgleda kao najjači utisak najnemoćnijeg srpskog opozicionara, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović.

Potpuno razumem frustraciju, nemoć, bes i ogorčenje nedoraslog lokalnog političara, kome je tapšanje po ramenu nekolicine saboraca dalo nadu da se infiltrira među elitu iz kruga dvojke, koja mu je na kraju pokazala gde mu je mesto. Bila je to neslavna 72. pozicija na republičkoj listi „Srbija protiv nasilja“.

U svom gradu, gde je do juče žario i palio, plaćao glas 5000 dinara, i pomoću šačice lojalnih, ponavljao izbore sve dok ne pobedi, na kraju je izgubio i vlast i čast!

Danas, kada nema nikog, čak ni da ga potapše po ramenu, kao tipičan prozapadni sluga, pojurio je u Evropski parlament da ogovara svoju državu i svoj narod. Osećaj da ima međunarodnu reputaciju, trajao je taman koliko i onaj da je dorastao ozbiljnom političaru u Srbiji. Dakle, pet minuta slave ili, tačnije, pet minuta blama!

 

Pročitajte još: