Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MILE ISAKOVIĆ: Šabac mora da nastavi s napretkom i posle 17. decembra!

Srbija
Mile Isaković

Dragutin Bužić

Meni je puno srce kada vidim da grad napreduje u mnogim segmentima. Bilo bi šteta da jednim događajem koji će biti 17. decembra prekinemo taj proces, rekao je Mile Isaković, kandidat za odbornika na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Šabac ne sme da stane”.

– Stvaranje normalnog okruženja i grada prijatnog za život je ako ljudima omogućimo veći izbor sadržaja. Mnogi ljudi oko nas će biti zadovoljniji i srećniji. Ne treba zaboraviti da je za protekle tri godine napravljeno preko 100 kilometara puteva u prigradskim i seoskim naseljima i u planu je da se uradi još 150 kilometara – istakao je Mile Isaković.

Kako je dodao, izgradnjom puteva u prigradskim i seoskim sredinama, olakšava se komunikacija sa gradom, čime se stvara mogućnost da predgrađe, selo i grad budu jedinstvena celina, a svi ćemo imati korist od toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŠABAC 24/7 (@sabac24sedam)

– U narednom periodu u planu je izgradnja još dve nove fiskulturne dvorane i još otvorenih igrališta sa fitnes spravama za decu. Ako pogledamo šta je sve urađeno u proteklom periodu, a ne treba zaboraviti da su to samo tri godine u odnosu na prethodnih 20, moja poruka je da ne bi trebalo da stanemo u tom procesu, što i sam naš slogan kaže Šabac ne sme da stane – naglasio je Mile Isaković.

Pročitajte još: