Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MILOŠ VUČEVIĆ PORUČIO: Samo je jedna lista za budućnost Srbije

Srbija
Miloš Vučević

Damira Ramadani

Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je na predizbornom skupu u Kraljevu da je odluka 17. decembra laka i jednostavna, jer je samo jedan izbor za Srbiju, za čitavu zemlju i njenu budućnost, a to je lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

On je naglasio da su ovogodišnji izbori, važni, sudbonosti, jer ne odlučuju o Srbiji samo za naredne četiri godine, nego odlučuju za mnogo duži period.

-Ovi izbori mogu da ponište sve ono što smo zajednički radili, stvarali – kazao je Vučević i ocenio da je dobro to što su sada pale sve maske i nema više nikakvih dilema ko je ko.

-Vrlo je jasno, sa jedne strane imate našu listu, rekao bih listu apsolutno većinske Srbije. A to je lista ‘Aleksandar Vučić, Srbija ne sme da stane’, a sa druge sve ostale kojima je gazda, kojima upravlja i komanduje šta će i kako će biti Dragan Đilas – rekao je on i naglasio da je to nešto što mora jasno i glasno da se kaže.

Vučević kaže da se svi drugi i lažni Evropljani i lažni ekolozi i lažni desničari, i oni koji sebe smatraju delom neke socijalističke internacionale više ni ne kriju da će sutra biti zajedno ako im to neka matematika dozvoli.

Podsetio je da se Srbija tokom poslednjih godina izborila sa brojnim nedaćama, sa poplavama, migracijama, korona virusom, ratom u Ukrajini, sada ratom u Izraelu i Palestini i uspešno sprovela najteže ekonomske mere.

Vučićević je naglasio da je zahvaljujući presedniku i rukovodstvu sačuvana država, a Srbija se podigla na noge.

-Hodamo uzdignute glave napred, u pobede, u budućnost. I zato izbor je lak i jednostavan, 17. decembra samo je jedan izbor za Srbiju, za sve građane Srbije, za sav naš narod gde god da živi – broj jedan “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” – poručio je on.

Pročitajte još: