Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MINA MIJAILOVIĆ DOBITNICA „BORBINOG“ PRIZNANJA

Mačva, Srbija
1708371443315

Ana Acan

Članica Gradskog veća grada Šapca zadužena za brigu o porodici, posebnu zaštitu dece i rodnu ravnopravnost, Mina Mijailović dobitnica je prestižne „Borbine“ nagrade koja joj je dodeljena za hrabrost i nesebičnu pomoć i podršku roditeljima dece obolele od retkih bolesti.

1708371443263

„Osećam se veoma ponosno kao dobitnik “Borbine” nagrade i ovo je nešto nešto što nije samo moj uspeh, već uspeh svih nas koji smo posvećeni pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije. Prvo i najvažnije, želim da izrazim duboku zahvalnost svim roditeljima čija hrabrost svakodnevno motiviše sve nas. Bez njih, naša zajednička borba ne bi bila moguća. Naša deca su pravi heroji, i predanost svih roditelja je nešto što zaslužuje divljenje i poštovanje. Bez podrške mojih dragih prijatelja i saradnika ovo dostignuće ne bi bilo moguće. Njihova vera u mene i u ono što radim daje mi snagu da nastavim dalje i da se posvetim ovom važnom radu“, naglašava Mijailović i ističe da je ovo priznanje simbol zajedničke borbe i predanosti.

1708371443275

„Želim da zahvalim organizaciji koja je prepoznala moj trud i posvetila se podršci osobama obolelim od retkih bolesti i njihovim porodicama. Posvećenost ovoj važnoj misiji motiviše nas sve da se angažujemo u borbi za bolji svet za sve nas. Ovo priznanje nije samo moje, već je simbol naše zajedničke borbe i predanosti. Neka nam ovo bude podstrek da nastavimo dalje, da se borimo, podržavamo jedni druge i gradimo bolju budućnost za sve nas“, kaže Mijailović.

1708371443253

Svečana akademija priređena je danas u Domu Vojske Srbije u Beogradu povodom obeležavanja 102 godine postojanja imena “Borba” i četiri godine istoimenog časopisa.

1708371443300

Pročitajte još: