Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MURAL U čast naših slavnih sportista krasi ČIKAGO!

Razonoda
Img 20231031 222920 Copy 800x452

Vesna Papović

Foto/Screenshot

Ogromni mural visine osam metara i širine četiri i po metra nalazi na zgradi popuarnog Beograd kafe restorana u Irving Park ulici, piše Srpska televizija USA.

Mural predstavlja simbol snage uspeha i izdržljivosti a oslikao ga je Ludvig Tančez iz Čikaga.

Vlasnik Beograd Kafea je odlučio da to bude baš na zidu ovog restorana gde se redovno prate sportska dešavanja, a naročito kada se takmiče ova tri svetska šampiona, Nole, Nikola i Ivana. Mesto je okupljanja i Noletovih čikaških vatrenih navijača koji ga redovno prate kada igra na US Open-u i Sinsinati Openu.

Ovim muralom želimo da im pošaljemo srdačan pozdrav iz Čikaga i da im pokažemo koliko smo ponosni na sve što su postigli, oni su simbol snage, izdržljivosti i uspeha i pre svega inspiracija za sve nas – navodi Jelena, menadžer Beograd kafea.

Img 20231031 222812 Copy 800x454
Foto/ Screenshot

Pored novog murala sa likovima naših svetskih šampiona na Beograd kafeu u Čikagu se nalazi i mural sa likom Nikole Tesle koga je pre nekoliko godina naslikao umetnik Ascend iz Venecuele i umetnički rad Tanje Milovanović koja je oslikala azbuku i citat Mome Kapora u unutrašnjem delu restorana.

Pročitajte još: