Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

“NEDELJA” STIŽE U BIOSKOPE: Evo kad je premijera filma o Džeju Ramadanovskom

Razonoda
Nedelja Džej Ramadanovski

Damira Ramadani

Nedelja, i svi ste tu, sve podseća na sreću…

Upravo po ovoj čuvenoj pesmi nazvan je film o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom čija će premijera biti održana 16. januara u Mts Dvorani, najavila je danas autorska i glumačka ekipa u susretu sa medijima u Beogradu.

Dugoočekivani film “Nedelja” donosi priču o životu jednog od najpopularnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog.

Film u produkciji Telekoma Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike publika će se upoznati sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima.

Život ovog poznatog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Glavni glumac, ranije poznat kao muzičar iz dens benda devedesetih godina “Beat Street”, Husein Alijević Husa je otkrio da je devedesetih plesao na sceni kod Džeja.

“Gledalo nas je i preko 30 000 ljudi, pružio nam je veliku šansu za karijeru. Čovek me je zadužio, i imam obavezu prema njemu ovim filmom da ga igram. Tako sam bio spreman da se sada sve ovo dešava, opet da budem u centru pažnje, kao nekada, a zbog filma o velikom Dženi”, naveo je on.

Film „Nedelja“, nastao u produkciji „Pelicula production“, i uz podršku Filmskog centra Srbije, u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara širom Srbije.

Pročitajte još i ovo:

ZA BOŽIĆ U ŠAPCU: Cipka napravila provod kakav se ne pamti!

MILOŠ BIKOVIĆ POSTAO OTAC: Mama i tata odabrali ime za naslednika

ŠAPČANIN ODUŠEVIO: Dragi Domić objavio dve nove pesme!

 

Pročitajte još: