Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

NIGDE KRAJA ŠOLAKOVIM LAŽIMA Dr Aleksandar Pajić o izmišljotinama tajkunskih medija o Nebojši Stojićeviću

Mačva
405037670 733518695477746 6357399471792632762 N

Jelena Đondović

Dr Aleksandar Pajić, nosilac liste ,,Aleksandar Vučić – Šabac ne sme da stane” izjavio je da je potpuno netačno pisanje medija Nova u vlasništvu Dragana Šolaka o Nebojši Stojićeviću. Ovaj medij naslovom potencira da je Nebojša Stojićević Jarin, nagrađen mestom direktora javnog preduzeća, posle incidenta na šabačkom mostu.

Njegovo saopšenje prenosimo u celosti:

Šolakovi mediji u potpunosti ne plasiraju istinu i lažima pokušavaju da obmanu javnost. Nebojša Stojićević je u javnom preduzeću ,,Infrastruktura Šabac” zaposlen kao koordinator za puteve i nikada nije bio direktor u tom preduzeću. Ponovnim plasiranjem izmišljenih informacija stvara se pogrešna slika o svima onima koji se trude da politikom rezultata odgovore potrebama građana. Svojevremeno su isti ovi mediji govorili o službenim automobilima koji su bili na šabačkom mostu. To sam takođe demantovao i uveravao da ni jedan službeni automobil Grada Šapca nije bio na pomenutom mestu.

Zadovoljan sam rezultatima koje je javno preduzeće ,,Infrastruktura Šabac” ostvarilo na polju asfaltiranja lokalnih puteva. Za tri godine uradili smo 120 km putne infrastrukture bez dinara učešča građana Šapca. Isti ti, koji kritikuju Nebojšu Stojićevića , dvadeset godina su pljačkali građane Šapca uzimajući im trećinu novca da bi dobili put na seoskom području. Gotovina koju su građani davali netragom je nestajala, a za tri godine Nebojša Zelenović je uradio 13km putne infrastrukture. Rezultati su uporedivi i merljivi, a građani će na izborima dati sud o svima nama.

Nećemo dozvoliti da se na vlast vrati čovek koji nije osuđen za zloupotrebu 5 miliona evra zbog zastarelosti postupka. To neće dozvoliti ni građani Šapca koji znaju da cene rad i rezultate politike Srpske napredne stranke.

 

Pročitajte još: