Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

NIKOLIĆEVA ODGOVORILA ZELENOVIĆU: Šabačkoj lopuži je bitan samo lični interes

Mačva, Srbija
Snapinsta.app 429150856 760262206203054 6545471404228069834 N 1080

Ana Acan

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milica Nikolić, odgovorila je Nebojši Zelenoviću na sramne optužbe opozicije o “pokradenim izborima”.

– Da je priča o “pokradenim izborima” brutalna laž opozicije koja im je poslužila da sa albanskim lobistima traže uvođenje sankcija Srbiji, potvrdila je i šabačka lopuža, gospodar života i smrti u tom gradu dok je bio na vlasti, Zelenović.

Ne zna se da li je smešnije ili tužnije to što najglasnije, od svih lopuža iz bivšeg režima, traži ponavljanje izbora na svim nivoima. Najglasnije, jer nije ušao u Parlament. I potvrđuje da je apsolutno svakoj lopuži, bitan samo lični interes. I interes Viole fon Kramon i ostalih mrzitelja našeg naroda.

A kada o izbornim uslovima govori onaj koji je 2020. godine hteo da pokrade izbornu volju naroda u Šapcu, besomučnim ponavljanjem izbora, i tako ostane na vlasti, onda ne čudi što takva lopina i sluga Viole fon Kramon, zajedno sa ostalim kmetovima stranih ambasada, traži ukidanje Vučićevog imena.

Pošto se danas hvali kako je čitao Rezoluciju albanskih lobista, u kojoj jasno piše da se traži uvođenje sankcija našoj zemlji i ukidanje suvereniteta, trebalo je da pročita i čestitku njegove mentorke nezavisnosti lažne države. One iste, sa kojom se radovao zlu koje su Srbiji namenili.

Tako da, pored toga što se stiče utisak – čega se pametan stidi, budala, poput ove, se ponosi, stiče se utisak i da je manje strašno bilo da je sa Kurtijem sadio jagode, nego što sa Kurtijem namerava da ruši Srbiju.

Nema nikakve sumnje više zbog čega im smeta predsednik Vučić. Nema više nikakve sumnje zbog čega ne mogu da podnesu njegovo ime. A, nema sumnje ni zbog čega nisu mogli ni sada, a neće moći ni ubuduće da ga pobede.

Za razliku od svih njih, koji bi državu uništili u danu, oduzimali njenu teritoriju, ukidali joj nezavisnost i suverenitet, uvodili sankcije i proglašavali srpski narod genocidnim, Aleksandar Vučić je čuva! I od onih koji je mrze i koji žele da je vide poniženu, slabu i malu, ali i od ovakvih neodgovornih sluga koji interesima mrzitelja, bespogovorno, služe – poručila je Nikolićeva.

Pročitajte još: