Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

NOVOGODIŠNJI PRESEK: FK Mačva ima tim vredan 3,68 miliona evra!

Sport
FK Mačva fudbal

Dragutin Bužić

Aktuelni sastav Fudbalskog kluba Mačva vredi 3,86 miliona evra!
Ovo je podatak sa najuticajnijeg svetskog portala koji je specijalizovan za procenu vrednosti igrača na tržištu. Ovaj iznos je osmi po vrednosti od svih timova koji se takmiče u Prvoj ligi Srbije. Ukupna cifra bi sigurno bila i veća da Mačva, zapravo, nema najmanje registrovanih igrača u čitavoj ligi, a to je 22.
Prema ovoj evidenciji najskuplji tim ima beogradski Grafičar, procenjen na čak 10,35 miliona evra! Inđija je druga – 5,29 miliona evra, četvrta Kolubara – 5,23 miliona evra, dok je lider Šampionata OFK Beograd tek peti po vrednosti – 4,85 miliona evra.
Najskuplji fudbaler Mačve je Luka Pejović, čija je vrednost po “Transfermarktu” 450.000 evra. Sledi Marko Jevtić sa 350.000 evra, a onda ide grupa igrača sa po 300.000 evra kojoj pripadaju: Matija Gocmanac, Uroš Savković, Boško Vrastanović, Martin Novaković i Pavle Radunović.
Ostalim igračima je vrednost u ovoj sezoni skočila, sa izuzetnom dvojice fudbalera koji su sad “jeftiniji” nego lane, a to su Nemanja Stanković (150.000 evra) i Mladen Mićanović (50.000 evra).

Pročitajte još: